Om oss 2018-03-08T09:02:32+00:00

Om oss

Svea Bemanning - Poia Jackie

Svea Bemanning

Vi erbjuder kunden en helhetslösning gällande kvalitativ bemanning och rekrytering.

Genom noggranna rekryteringar och specificeringar så ser vi till att överträffa kundens förväntningar. Vårt mål är att bygga partnerskap med våra kunder där slutmålet är att våra kunder skall förbättra sin konkurrenskraft och lönsamhet.

Medarbetare


Jackie - Svea BemanningJackie - Svea Bemanning

Jackie Hedin

Ekonomi och Administration
jackie@sveabemanning.nu
070 466 66 39

Owe - Svea Bemanning
Svea Bemanning - Huvudbild

Röjning - Svea bemanning

Våran vision

Vårt mål är att Svea Bemanning ska vara det självklara valet när företag behöver personal. Vår styrka är att vi är lokala, snabbfotade och flexibla. Vi erbjuder alltid affärsmässig trygghet men med det mindre bolagets närhet och personlighet. Genom att vara på plats i våra kunder och kandidaters vardag vinner vi förtroende, och det är det som gör att Svea Bemanning sticker ut. Vi är, och ska alltid vara, ett företag med stark lokal förankring på våra verksamhetsorter. Genom god kännedom om den lokala arbetsmarknaden och dess förutsättningar symboliserar vi känslan av att hitta rätt. Det är det som träffsäker bemanning och rekrytering handlar om.

Vår affärsidé är att leverera kvalité i allt vi gör. Kunden är alltid i fokus och våra medarbetare ser till att kundupplevelsen överträffas varje gång.

Kontakta oss

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.